lo c

Steigerhouten tuinmeubelen

Op steigerhoutexpert.com vindt u de mooiste steigerhouten meubelen. Wij zorgen ervoor dat u hier de mooiste steigerhouten tuinmeubelen kunt zien. Deze producten zijn van vurenhout uit voornamelijk Scandinavië en worden op een stevige dikte gesneden waardoor uw steigerhouten tuinmeubelen zijn voorbereid op alle omstandigheden. Met steigerhouten tuinmeubelen koopt u één van de meest duurzame meubels voor uw tuin die er verkrijgbaar zijn.

De populariteit van steigerhouten tuinmeubelen

Het afgelopen decennium zijn steigerhouten tuinmeubelen enorm populair geworden. Dit komt in eerste instantie door het hergebruik. Bij hergebruikte steigerhouten tuinmeubelen zijn de planken vaak intensief voor bouwsteigers gebruikt. De resten specie en verf die daarop achterlijven, worden zo goed mogelijk van de planken verwijderd. Dit lukt niet helemaal en daardoor blijft er vaak een witgrijze toplaag van de nerven achter. Dit is juist wat de planken zo gewild en populair maakt en het geheel een exclusieve uitstraling geeft.

Hergebruik van steigerhout

Steigerhouten tuinmeubelen worden dus gemaakt van hergebruikt hout. Logisch gevolg is dat het kopen van steigerhouten tuinmeubelen over het algemeen een milieubewustere keuze is. De kwaliteit van steigerhout wordt altijd goed gecontroleerd. Wilt u zelf steigerhouten meubelen maken, let dan op de volgende zaken voordat u planken gaat kopen:

  • De kwaliteit van het hout; let op beschadigingen zoals scheuren in het hout
  • Buiten gaat het hout ‘werken’, krimpen en uitzetten. Laat u informeren over de constructie.
  • Zijn de planken al afgewerkt met bijvoorbeeld beits?
  • Laat u informeren hoe u de stukken aan elkaar moet bevestigen. Schroeven en spijkers kunnen uw hout beschadigen.

Nieuwe planken

Uw steigerhouten tuinmeubelen kunnen ook gemaakt zijn van nieuwe planken. Hoewel deze in eerste instantie gezaagd zijn voor haven- of bouwsteigers, worden deze ook steeds vaker gebruikt voor nieuwe meubels, binnen en buiten. Uiteraard is het effect van gebruikte planken dan niet te zien. Het voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoe uw steigerhouten tuinmeubelen eruit komen te zien. Zelfs niets doen zorgt voor een mooi effect. Door de weersomstandigheden verandert het hout vanzelf. Let er wel op dat uw hout niet gaat rotten door uw steigerhouten tuinmeubelen regelmatig te schuren.

Aanbieding

Steigerhouten Kast Nantes

€ 179
€ 89

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Plymouth

€ 259
€ 129