lo d

Steigerhouten bank

Een steigerhouten bank vindt u op steigerhoutexpert.com. Met een steigerhouten bank zit u gegarandeerd goed. Het duurzame product is erg sterk en heeft een eigentijdse, authentieke uitstraling. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden voor uw steigerhouten bank. U ziet op steigerhoutexpert.com banken voor binnen en voor buiten, afgewerkt en onbewerkt. Verder kunt u op onze website handige tips vinden voor het bewerken van hout evenals het aanschaffen van andere meubels van steigerhout.

Een steigerhouten bank voor binnen

Uw steigerhouten bank voor binnen wordt op een andere manier in elkaar gezet dan buiten. Steigerhout is in de meeste gevallen van vurenhout uit Scandinavië. Een eigenschap van vurenhout is dat het nog gaat ‘werken’. Vurenhout komt van de fijnspar en heeft een lage dichtheid. Daardoor neemt het meer vocht op en droogt sneller uit dan bijvoorbeeld eiken, een loofboom soort. Het gevolg is dat vuren sneller uitzet en krimpt. Als u een steigerhouten bank voor binnen aanschaft, let dan op:

  • Voldoende luchtvochtigheid in uw huis
  • Een gelijkmatige temperatuur
  • Voldoende zuurstof

Om de goede omstandigheden binnen te creëren, is het verstandig om een hygrometer te kopen om de luchtvochtigheid in de gaten te houden. Zet ook regelmatig een raam open en verwarm uw huis gelijkmatig. Zo voorkomt u werking van uw steigerhouten bank.

Een steigerhouten bank voor buiten

Een steigerhouten bank die buiten staat, gaat werken. Dit is bijna gegarandeerd. Natuurlijk hoeft dat geen ramp te zijn en velen vinden het zelfs een mooie uitstraling hebben. Doordat het hout door de weersomstandigheden uitzet en inkrimpt, kunnen nerven inscheuren en barsten vertonen. U kunt dit ook voorkomen door uw steigerhouten bank te lakken en zoveel mogelijk te ontzien van de weersomstandigheden. Een onbewerkte steigerhouten bank wordt ook aan de oppervlakte aangetast door het weer. Omdat deze planken bedoeld zijn voor buiten en voor alle omstandigheden, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Regelmatig schuren is een simpele oplossing. De meeste mensen kiezen ervoor om dit te doen als er een wisseling is van jaargetijden.

Aanbieding

Steigerhouten Kast Nantes

€ 179
€ 89

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Plymouth

€ 259
€ 129