lo a

Boekenkast steigerhout

Op steigerhoutexpert.com vindt u de mooiste meubels voor uw huis, zelfs een boekenkast steigerhout. U garandeert uw boeken een veilige en stevige plek en zo’n kast voegt iets toe aan uw huis. Met een boekenkast steigerhout haalt u het educatieve aspect van uw huis naar voren op een unieke manier. Een boekenkast steigerhout gaat jarenlang mee en kan een enorm gewicht dragen. De planken zijn gezaagd om veel gewicht te dragen vanwege het intensieve gebruik van het hout. Hoewel veel kasten last hebben van zetten door gewicht of zelfs door de jaren heen door het gewicht van de boeken doorzakken, is dat bij een boekenkast steigerhout minimaal.

Het ‘zetten’ van een boekenkast steigerhout

De planken van een boekenkast steigerhout zullen zich minimaal gaan zetten door het gewicht. Waar een boekenkast steigerhout zich meer door gaat ‘zetten’ is vanwege de omstandigheden in uw huis. Het gaat dan om:

  • De luchtvochtigheid in uw huis
  • Temperatuur
  • Zuurstofgehalte

Uw boekenkast steigerhout is meestal gemaakt van vurenhout. Dit hout van de fijnspar kan gaan ‘werken’ doordat bovenstaande omstandigheden veranderen. Bescherm uw boekenkast steigerhout hiertegen. Handig is om een hygrometer aan te schaffen. Deze houdt de luchtvochtigheid voor u in de gaten. Het beste voor vurenhout is om de luchtvochtigheid op peil te houden, anders zet het hout uit. Dit geldt ook voor het verwarmen van uw woning. Doe dit gelijkmatig om te voorkomen dat uw boekenkast steigerhout gaat werken.

Afwerken van mijn boekenkast steigerhout

Bij steigerhoutexpert.com zorgen wij er voor dat alle planken van uw boekenkast steigerhout goed zijn schoongemaakt. Het uiterlijk ziet er meestal eigenzinnig uit, omdat op de hergebruikte planken meestal een grijzige laag achterblijft. Dit is het gevolg van het gebruik op de bouw. Daar wordt gewerkt met specie en verf, waardoor na het schoonmaken een grijzige laag in het hout is getrokken. Dit geeft die authentieke en eigenzinnige uitstraling aan uw boekenkast steigerhout.

Aanbieding

Steigerhouten Kast Nantes

€ 179
€ 89

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Plymouth

€ 259
€ 129