lo b

Bed steigerhout

Ook een bed steigerhout is verkrijgbaar via steigerhoutexpert.com. Met een bed steigerhout ligt u op rozen. U bent niet alleen gegarandeerd van uw nachtrust, met een bed steigerhout kan niets gebeuren. De planken die gebruikt worden voor een bed steigerhout van steigerhoutexpert.com zijn altijd van de goede dikte en bestand tegen alle omstandigheden. De planken zijn bedoeld of zelfs al gebruikt in de bouw en als steigers voor havens. De planken van vurenhout zijn gezaagd zodat deze stevig genoeg zijn voor mensen om over te lopen en te werken, dus u heeft tientallen jaren plezier van uw bed steigerhout.

Hoe wordt een bed steigerhout gemaakt?

De planken van een bed steigerhout worden gezaagd van de fijnspar. In Nederland noemen wij dit over het algemeen vurenhout. De fijnspar komt voornamelijk voor in Scandinavië, maar ook in Nederland. De fijnspar is één van de naaldsoorten die speciaal voor De naaldsoort wordt ook gebruikt als kerstboom. Een leuk weetje is dat een fijnspar mogelijk de oudste, nog levende boom ter wereld is. De boom staat in de Zweedse provincie Dalarna en is bijna tienduizend jaar oud. De dikte van een steigerplank is standaard drie cm. Door deze dikte zijn de planken erg stevig en niet te breken met de hand. Uw bed steigerhout is daardoor niet kapot te krijgen en kan jarenlang meegaan.

Afwerking van uw bed steigerhout

Wij maken de planken voor uw bed steigerhout altijd goed schoon en garanderen de kwaliteit. Wij vinden niet alle planken geschikt en vaak komt dat doordat ze te intensief gebruikt zijn door de jaren heen. Wij zorgen ervoor dat uw bed steigerhout alleen van kwalitatief goed hout is en ook goed is schoongemaakt. Wij letten altijd op:

  • De kwaliteit van het hout; zoals te diepe scheuren in de nerf
  • Welke constructie het meest geschikt is voor uw bed steigerhout.
  • Het goed schoonmaken van hergebruikte planken.

Vindt u hergebruikte planken niet mooi, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een bed steigerhout met nieuwe planken te krijgen. Echter, veel mensen kiezen voor steigerhout vanwege het uiterlijk van hergebruikte planken. Meestal blijft er een grijze laag in het hout achter doordat er in de bouw veel met specie en verf wordt gewerkt. Daardoor krijgt uw bed steigerhout een mooie authentieke uitstraling.

Aanbieding

Steigerhouten Kast Nantes

€ 179
€ 89

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Plymouth

€ 259
€ 129